Találkozás a Tortakirállyal – amikor egy álom valóra válik

buddyvalastro

A mai napon az egyik régi álmom vált valóra! Nagyon szeretem a Tortakirály, Buddy Valastro műsorát a TLC csatornán, és ma találkozhattam Buddyval. Mondjuk nem kevés munka volt benne, de ilyenkor örülök, hogy ott dolgozom, ahol. Tényleg az ilyen alkalmak adnak új lendületet, felejthetetlen pillanatokat okoznak, az ilyenekért érdemes élni.

Buddy pont olyan mint a tv-ben: közvetlen, vicces, jófej, a lénye energiával tölti meg a teret. Szakmaiságáról ódákat tudnék zengeni, de inkább most nem teszem. Hisz mindenki ismeri a tortáit. Vagy hallott róla. (Aki nem ismeri: egy amerikai sztárcukrász, elképesztő tortakreációkat gyárt, 11 cukrászdája van, közel 1000 alkalmazottal, milliós nézettségű tv műsorral, aminek új évada a TLC csatornán október 14-én indul.)

Egy megfontolandó dolgot mondott, hogy ha valamire koncentrál és valami fontos neki, akkor abba 100%-ot beletesz. Nem véletlenül tart ott ahol, mert szenvedélye a cukrászat. És ezzel a gondolatával teljesen egyet tudok érteni. Ha nem teszünk bele mindent, akkor nem is leszünk sikeresek.

Mesélt még történetet, hogy amikor látja a felesége, hogy fáradt, kimerült, akkor elküldi a műhelybe tortát sütni, mert ez az, ami feltölti, ahol kikapcsolhat. Valahogy én is pont ugyanígy érzem magam, amikor sütit készítek.

buddyvalastro

Kaptunk egy szuper kötényt is, amit Buddy alá is írt, és igen, Bonnie-nak, ott a felirat. Azt hiszem, hogy ezt soha nem fogom kimosni. Bekeretezem és kirakom a falra a konyhába. Így inspirál majd minden nap és eszembe juttatja, hogy az álmainkat ne adjuk fel, és hogy 100%-ot bele kell tennünk…..

buddyvalastro

Ide kattintva egy szuper Buddy receptet találtok. Ha pedig rám is kíváncsiak vagytok, akkor Facebookon is megtaláltok, bár a tortáim még nem olyan művészi alkotások, mint Buddyé, de azért igyekszem. 🙂