Italok másnapra

IMG_3557_narncs

Tudom, ilyenkor azt szokták mondani, hogy másnap is igyunk alkoholt, hát nem tudom, én sosem tudnék másnaposan megint alkohol inni. Január 1-én vagy másnapos az ember, vagy ha éppen gyerkőcös programja volt, akkor szimplán éhes. Most két italt hoztam, az egyik szerintem másnaposan tökéletes lehet, bár a másik is. Én szoktam szeretni másnap a tejes dolgokat. Azt nem tudom, hogy ez jó vagy sem a gyomrunknak.

Kiskorúnak banánturmixot csináltam. Egy banánt turmixoltam össze kb 1,5 dl tejjel és egy kávéskanál mézzel. Nem tetszett neki.

IMG_3550_banan

Mindenképpen valami citromosat (vagy csak citromkarikásat) akart. Úgyhogy gyorsan összedobtam még egy italt, ami egy vitaminbomba is lehetne. Meg is van fázva egy kicsit, gondoltam, hátha ez már tetszik majd neki. És igen. Most nem tudom, hogy a pohár, a színe, az íze, vagy egyszerűen csak citromkarika a tetején, de nagyon bejött neki. Így legalább megmaradt nekem a banánturmix.

Ehhez az italhoz egy narancs, két mandarin, egy fél citrom levét kevertem össze egy szelet gránátalma levével. Díszítésnek mandarin és az elmaradhatatlan citromkarika.

IMG_3561_narancslé

 

Szólj hozzá!