Valentin-napi édes meglepetések

valentin nap cupcake

Nemsokára itt a szerelmesek napja Valentin (Bálint) nap. Van, aki tartja, van, aki sikítófrászt kap tőle. Szent Bálint a szerelmesek védőszentje, és ezen a napon, minden év február 14-én a szerelmesek megajándékozzák egymást.

Általános iskolában még én is küldtem az egyik osztálytársamnak szerelmes képeslapot, aztán középiskolában pedig kaptam egy titkos szerelmemtől. Az elmúlt pár évben a csajokkal anti-Valentin napot tartottunk és csak csajok elmentünk egy jó helyre egy finomat reggelizni.

Most hoztam nektek pár szerelmes édességet, ha rajong a párotok a desszertekért, akkor ezeknek biztosan nagyon fog örülni.

A cupcake recepjét itt találjátok. Persze készíthetitek bármilyen ízesítéssel, akár mákos vagy nagyon csokis-banános. Szív alakú díszítőcukrot a nagyobb hipermarketekben biztosan találtok.

cupcake valentin bonnie

Ha inkább tortával lepnétek meg szerelmeteket, vagy a csajokat anti-Valentin napon, akkor az alábbit javaslom, az egyik nagy kedvenc. Alul extra mákos, aztán egy réteg mascarponés krém, majd a végén vérvörös gránátalmák. Receptet itt találtok hozzá.

Koll_2_FB

Akinek viszont még nem elég a fánkból, annak ezt a sütőben süthető fánkot ajánlom, lehet mindenféle színnel díszíteni.

valentin nap fánk

És egy szép díszdobozban tökéletes ajándék az édességkedvelőknek.

valentinnap fánk

A csodálatos fotókért köszönet Sweet Almond Photography-nak.

Szólj hozzá!