Édes Napok a Várban – szuper hétvégi program!

Az idei évben végre eljutottunk a Budavári Palotában megrendezett Édes Napok fesztiválra. Kiskorú is jött velem és egy szuper napot csináltunk. Megnéztük a Várban az összes látnivalót, sétáltunk egy nagyot a napsütésben, szuper volt.

budapest

Az Édes Napok fesztiválon végigkóstolunk egy csomó édességet, bonbont, süteményt. A legnagyobb kedvenc a Marangona standja volt, ahol isteni finom pisztáciás-gránátalmás tortát ettünk és feketeribizlis-mákos sütit.

édes napok

édes napok

A kekszek csomagolása és elnevezése is nagyon tetszett. managora

marangona

 

A Sweetic Csokoládé manufaktúra standjánál bonbonokat kóstoltunk, nem is tudom megmondani, hogy melyik volt a legjobb.

IMG_9780

Aztán találtunk az egyik standnál mindenféle szarvasgombás készítményt, és volt macaron is, hát azt muszáj volt megkóstolni, finom belül krémes, kívül roppanós, pont olyan volt, amilyennek lennie kellett.

IMG_9800

macaron

Ami legjobban tetszett Kiskorúnak az a Csokicsel stand volt, választott is magának egy szereléséhez illő csokipisztolyt. Aztán persze meg is ette. Nekem a bagoly volt a kedvenc, és hihetetlenül szuper formákat csinálnak csokoládéból.

csokicselédes napok 2015

 

csokicsel

A Lady Lavender csokoládémanufaktúra standjánál valami isteni álomdesszertet készítettek, gyümölcs, csokoládé és tejszínhab is volt benne, nagyon jól nézett ki. Mi addigra már teleettük magunkat, így csak megnéztük hogy készül.

IMG_9810

A végén még Siklóztunk egyet, és ezzel zártuk ezt a tökéletes napot.

IMG_9817

Szólj hozzá!